НЕДЕЉКО ЧУБРИЛОВИЋ ПОНОВО ПРЕДСЈЕДНИК БАЊАЛУЧКОГ ГРАДСКОГ ОДБОРА ДНС-а

НЕДЕЉКО ЧУБРИЛОВИЋ ПОНОВО ПРЕДСЈЕДНИК БАЊАЛУЧКОГ ГРАДСКОГ ОДБОРА ДНС-а

БАЊАЛУКА, 3. МАЈА  – Недељко Чубриловић вечерас је поново изабран за предсједника Градског одбора ДНС-а Бањалука.

Чубриловић је, након изборне скупштине ГО ДНС-а, одржане у бањалучком Банском двору, рекао да је градска организација те странке у протеклом периоду стално биљежила раст.

„Надам се да енергија, која је била присутна вечерас, гарантује тај раст и убудуће. ДНС има потенцијал у људима од 30 до 50 година, односно онима који имају највише воље, енергије и жеље да се доказују, што ће бити база на којој ћемо радити на плану будућег развоја странке“, рекао је Чубриловић, који је и потпредсједник ДНС-а.

Он је додао да ДНС у Бањалуци има добру сарадњу са коалиционим партнерима и изразио наду да ће то бити настављено с циљем добробити грађана.

Чубриловић је рекао да ће ДНС инсистирати на принципу да се пред грађане иде само са истином и чињеницама.

„Интересује нас стандард грађана и да стварамо амбијент за бољи живот за све становнике Српске и Бањалуке“, поручио је Чубриловић.

Предсједник ДНС-а Марко Павић рекао је да продужење мандата Чубриловићу говори да ГО те странке у Бањалуци ради успјешно.

Он је истакао два циља ДНС-а у предстојећем периоду – унутрашње јачање и припрема за парламентарне изборе, као и освајање више од 100.000 гласова на општим изборима 2018. године и више од 15 посланичких мјеста у Народној скупштини Републике Српске.

„То је реално и то би био раст од неких 15 одсто“, рекао је Павић и додао да бањалучки ДНС треба дати највећи допринос у укупном броју гласова на нивоу Српске.

Изборној скупштини градске организације ДНС-а у Бањалуци присуствовао је и предсједник странке Марко Павић, те министри у Влади Српске.

Раније је најављено да ће половином јуна бити одржана изборна скупштина ДНС-а на нивоу Републике Српске.